Om oss

En lyckad aktivitet är något deltagarna kommer ihåg som något roligt, lärorikt, utmanande eller annorlunda. Vi vet att många av våra gäster själva kan skapa detta för egen hand. Det enda som krävs är ju påhittighet, planeringstid, inventarier, kontakter, ledare och erfarenhet. Det är här vi kommer in. Vi jobbar med detta dagligen och har genom åren skapat det som krävs för att leverera den upplevelse ni efterfrågar.
 

Aktiviteter i Sörmland är ett samarbete mellan MerAktiv i Sverige AB och Kajak & Fritid i Oxelösund AB. Med utgångspunkt i Nyköpingsregionen täcker vi in Södermanland och Östergötland med våra aktiviteter.

SUP-duellen
Yoga i naturen

Vi har tillsammans över 30 års erfarenhet av arrangemang av olika slag. För oss kan en aktivitet vara allt från avancerad havspaddling till en enkel skogspromenad. Det är inte aktiviteten i sig som är det viktiga, det är upplevelsen.

Våra kunder är allt från privatpersoner, föreningar och företag. Många frågar oss var vi genomför våra aktiviteter. Vi brukar säga att vi är där förutsättningarna är som bäst. Vi samarbetar med konferensanläggningar i både Sörmland och Östergötland och kommer gärna till er för genomförandet. Har ni ingen egen plats att vara på eller bokat upp en anläggning hjälper vi gärna till med det.

Bokningsvillkor

Priser

Samtliga priser är exkl moms.

Transport upp till 15mil med utgångspunkt från Nyköping ingår i priset .

Nedanstående villkor gäller vid bokning direkt via oss. Vid bokning via våra samarbetspartners kan andra villkor förekomma.

Bokning och betalning

Bokning av våra aktiviteter kan ske antingen direkt med oss eller via någon av våra samarbetspartners. Bokning sker med fördel via e-post. Vi svarar vanligtvis inom 24h.

Betalning sker via faktura med 30 dagars betalningstid. Sker bokningen via någon av våra samarbetspartners kommer kostnaden läggas på deras totalfaktura om så önskas.

Vid bokning med mindre än 7 dagar innan aktivitet tillkommer 25% på beloppet.

Avbokning

  • Vid avbokning tidigare än 30 dagar före aktivitet återfås hela beloppet
  •  Vid avbokning 8-30 dagar före aktivitet betalar du 50% av totalbeloppet.
  • Vid avbokning 0-7 dagar före aktivitet betalar du 100% av totalbeloppet.

Glöm inte att meddela oss om det blir några avhopp i gruppen, så slipper ni den extra kostnaden.

Ansvar och försäkring

  • Deltagande i alla aktiviteter sker på egen risk och med egen försäkring, oftast gäller er företagsförsäkning. Däremot är vi som företagare skyldiga att följa svensk lag gällande säkra produkter.

Förändrad eller inställd aktivitet

  • Beroende på väderlek och aktivitet kan det komma tillfällen när vi blir tvungna att ställa in. Självklart utgår ingen ersättning. Om ni önskar försöker vi att förändra aktivitetens innehåll och geografiska plats, för att garantera ett säkert arrangemang, och bästa möjliga upplevelse utifrån rådande förutsättningar.
  • Vi står inte för eventuella merkostnader (logi, resa m.m.) som en kund eventuellt kan ådra sig vid inställd aktivitet.

Ansvarig företagare/aktivitetsarrangör

  • Aktiviteter i Sörmland drivs som ett samarbete mellan företagare. Av bokningsbekräftelse framgår vem som är ansvarig för aktiviteten. Har du frågor om detta innan är du välkommen att höra av dig. Vi ställer höga krav på de aktiviteter som säljs under vårt varumärke och är du inte nöjd med produkten ombeds du snarast att höra av dig.